Så var jag igång…

Så har jag då äntligen tagit mig i kragen och kommit igång med den blogg som jag så länge tänkt på. En blogg som ska handla om boken, om allt från framsida till baksida. Det är ju just det bokryggen gör, håller samman framsidan med baksidan så att hela boken hänger ihop.

Nu kan en vän av ordning påpeka att boken finns i format som inte har någon bokrygg, ljudboken och eboken till exempel, och det stämmer ju bra bra det. Men jag tänker mig bokryggen mer symboliskt som den sammankopplande röda tråden som får boken att hänga samman. En röd tråd som även slingrar sig iväg och låter boken bli film eller kanske en scenuppsättning. Jag sätter inga gränser för bokens format och jag sätter inga gränser för bloggen. Den röda tråden får ringla iväg och jag hänger bara på.

Välkommen till Bokryggen, en bokblogg om allt från bokens baksida till framsida.